Kwalitatieve behangwerken

Staat u op het punt om behangwerken in Aalst of de bredere regio uit te voeren? Doe dan zeker een beroep op Dionisie Algemene Schilderwerken, een schildersbedrijf met uitgebreide expertise in behangen.

Contacteer ons

Kwalitatieve behangwerken Oost-Vlaanderen 

Staat u op het punt om behangwerken in Aalst of de bredere regio uit te voeren? Doe dan zeker een beroep op Dionisie Algemene Schilderwerken, een schildersbedrijf met uitgebreide expertise in behangen.

Verfijnd vakmanschap en precieze afwerking 

Behangen is helemaal terug van weggeweest. Veel mensen kiezen ervoor om een accentmuur te voorzien van een prachtig patroonbehang en de overige muren te schilderen. Echter, behangen is een specialiteit op zich, en niet iedereen beheerst dit vakmanschap. 

Om onhandig geknoei met behangpapier en lijm te voorkomen, is het verstandig om deze klus toe te vertrouwen aan een ervaren behanger zoals Dionisie Algemene Schilderwerken. Met hun jarenlange ervaring in zowel schilder- als behangwerken, heeft dit schildersbedrijf uit Aalst een diepgaande kennis van het vak. Dionisie voert alle werkzaamheden met uiterste zorg en precisie uit. Elk hoekje en randje wordt met millimeterprecisie afgewerkt. Bovendien zorgen ze ervoor dat uw project stipt op tijd en binnen het vooropgestelde budget wordt uitgevoerd.

Behangpapier kiezen? 

De markt biedt een overvloed aan opties in behangpapier. Wellicht vindt u het perfecte behangpapier dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke smaak en de interieurstijl. VariĆ«rend van traditioneel effen papierbehang tot behang met diverse patronen, vliesbehang en glasvliesbehang met textuur, waterbestendig vinylbehang en zelfs fotobehang. Vliesbehang en glasvezelbehang worden doorgaans ingezet om oneffenheden, scheurtjes of kleine barstjes in muren te camoufleren, en kunnen vervolgens overschilderd worden. 

Tegenwoordig is glad renovliesbehang zeer populair, omdat het een ideale ondergrond biedt voor het gelijkmatig schilderen van muren. Het komt overeen met een nieuwe laag pleisterwerk en heeft bovendien milieuvriendelijke en kostenefficiƫnte voordelen ten opzichte van glasvezelbehang. Dankzij hun uitgebreide kennis is Dionisie in staat om al hun klanten deskundig advies te verlenen over de diverse soorten behangpapier.

Hoeveel kost laten behangen?

Wilt u weten wat het kostenplaatje is als u een of meerdere kamers in uw woning wil laten behangen? Neem dan contact met ons op. We rekenen het met plezier voor u uit en bezorgen een vrijblijvende offerte op maat van uw behangproject.

Heeft u nog vragen over onze andere diensten, zoals binnenschilderwerken, buitenschilderwerken, gyproc- en pleisterwerken of het plaatsen van vloerbekleding? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag tot uw dienst!

Contacteer ons

Schilderwerken Dionisie

Met Dionisie Algemene Schilderwerken in Aalst bent u verzekerd van een uitstekend resultaat.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0488 03 18 28
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0689.755.122

Maak een afspraak

De zaakvoerder komt graag vrijblijvend bij u langs om naar uw wensen te luisteren en de benodigde metingen te verrichten.

[email protected]
Parklaan 26/3, 9300 Aalst

Neem contact op

Heeft u nog vragen? Of wilt u een afspraak maken voor een huisbezoek, een bezoek aan uw winkel of bedrijf? Aarzel dan niet om contact op te nemen.