Gyprocwerken

Bent u op zoek naar een eerlijke prijs voor het laten uitvoeren van Gyproc- en/of pleisterwerken? Neem dan snel contact op. We berekenen exact hoeveel uw project zal kosten en bezorgen een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend!

Contacteer ons

Gyprocwerken Oost-Vlaanderen

Heeft u plannen om pleisterwerken of gyprocwerken in Aalst of ruime omgeving te laten uitvoeren? Dan wordt het hoog tijd om kennis te maken met Dionisie Algemene Schilderwerken. Deze vakman en schilder weet precies hoe hij te werk moet gaan om een mooi en kwalitatief resultaat neer te zetten. 

Plafonds, scheidingsmuren en voorzetwanden in gyproc 

Gyproc is een veelzijdig materiaal waarmee u snel en eenvoudig verlaagde plafonds met mooie inbouwspots en ventilatie kunt creëren. Met scheidingsmuren van gipskarton kan Dionisie Algemene Schilderwerken kamers gemakkelijk opsplitsen of ruimtes efficiënt indelen. Gyprocplaten met isolatie worden vaak gebruikt om een zolder te renoveren en optimaal te benutten. In geval van muren in slechte staat kan een voorzetwand in Gyproc de muur weer recht maken. In vochtige ruimtes, zoals de badkamer, zijn vochtbestendige gipsplaten (herkenbaar aan hun groene kleur) ideaal, omdat ze zijn behandeld met een waterdichte afwerking. Deze kunnen vervolgens worden afgewerkt met verf die geschikt is voor vochtige omgevingen. Vergeet zeker niet een offerte aan te vragen voor schilderwerken. 

Pleisterwerken volgens de regels van de kunst 

Dionisie Algemene Schilderwerken is tevens gespecialiseerd in pleisterwerken. Mooi en vakkundig stucwerk is een kunst op zich, en niet iedereen beheerst dit vakmanschap. Een professionele stukadoor zal het pleisterwerk op de juiste wijze aanbrengen om de muren glad te maken, oneffenheden weg te werken en beschadigingen te herstellen. Voor vochtige ruimtes is er ook waterdicht pleisterwerk beschikbaar. Het is zelfs mogelijk om gyprocwerken en stucwerk te combineren. Gyplatplaten worden gebruikt voor pleisterwerken wanneer direct aan het oppervlak bepleisteren niet mogelijk is, bijvoorbeeld bij plafonds onder een houten vloer. U kunt Dionisie Algemene Schilderwerken ook inschakelen om scheuren en barsten in het pleisterwerk te herstellen. Dit schildersbedrijf in Aalst maakt gebruik van hoogwaardig pleister en professioneel gereedschap. De afwerking moet namelijk perfect zijn!

Gyproc- en pleisterwerken. Hoeveel kost dat?

Bent u op zoek naar een eerlijke prijs voor het laten uitvoeren van Gyproc- en/of pleisterwerken? Neem dan snel contact op. We berekenen exact hoeveel uw project zal kosten en bezorgen een offerte. Geheel gratis en vrijblijvend!

Wenst u meer informatie over onze andere diensten, zoals binnenschilderwerken, buitenschilderwerken, behangwerken of het plaatsen van vloerbekleding? Aarzel dan niet om nu contact met ons op te nemen en vrijblijvend een afspraak te maken!

Contacteer ons

Schilderwerken Dionisie

Met Dionisie Algemene Schilderwerken in Aalst bent u verzekerd van een uitstekend resultaat.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0488 03 18 28
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0689.755.122

Maak een afspraak

De zaakvoerder komt graag vrijblijvend bij u langs om naar uw wensen te luisteren en de benodigde metingen te verrichten.

[email protected]
Parklaan 26/3, 9300 Aalst

Neem contact op

Heeft u nog vragen? Of wilt u een afspraak maken voor een huisbezoek, een bezoek aan uw winkel of bedrijf? Aarzel dan niet om contact op te nemen.