Plaatsen vloerbekleding

Op zoek naar een betrouwbare partner voor vloerbekleding in Aalst en de ruime omgeving? Wij bieden een uitgebreid assortiment vloermaterialen en zorgen voor een vlekkeloze plaatsing van parket, laminaat en klikvinyl.

Contacteer ons

Plaatsen vloerbekleding Oost-Vlaanderen

Op zoek naar een betrouwbare partner voor vloerbekleding in Aalst en de ruime omgeving? Wij bieden een uitgebreid assortiment vloermaterialen en zorgen voor een vlekkeloze plaatsing van parket, laminaat en klikvinyl. Of het nu gaat om een residentiële woning, een commercieel pand of een renovatieproject, wij staan voor u klaar om uw vloeren te transformeren in echte blikvangers. 

Soorten vloerbekleding

Parket

Dionisie Algemene Schilderwerken is gespecialiseerd in het leggen van parketvloeren. Parket straalt warmte, luxe en tijdloze elegantie uit. Wij bieden een ruime keuze aan houtsoorten en patronen om aan uw unieke wensen te voldoen. Onze vakmensen zorgen voor een professionele installatie, waarbij elk detail met de grootste zorg wordt behandeld. 

Laminaat

Laminaatvloeren zijn een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Ze zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, van natuurlijk hout tot moderne designs. Dionisie Algemene Schilderwerken plaatst laminaatvloeren met precisie, wat zorgt voor een strakke afwerking en een onderhoudsvriendelijke vloer. 

Klikvinylvloeren

Klikvinyl is een innovatieve en waterbestendige vloerbedekking die ideaal is voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. Met een breed scala aan kleuren en texturen kunt u de uitstraling van hout, steen of tegels creëren zonder de nadelen van traditionele materialen. Dionisie Algemene Schilderwerken installeert klikvinyl met vakmanschap en aandacht voor detail.

Ervaring en Expertise

Met jarenlange ervaring in binnenschilderwerken, buitenschilderwerken, behangwerken, gyprocwerken en vloerbekleding, bieden wij een breed scala aan diensten om uw projecten tot in de perfectie uit te voeren. 

Kwaliteit, service en maatwerk

Wij geloven in het leveren van hoogwaardige vakmanschap en uitstekende service aan al onze klanten. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Elk project is uniek, en wij passen onze diensten aan om aan uw specifieke behoeften en stijlvoorkeuren te voldoen. 

Vrijblijvend Advies

Onze deskundigen staan klaar om u te voorzien van professioneel advies, of het nu gaat om de materiaalkeuze, ontwerptips of het creëren van de perfecte vloer voor uw ruimte. 

We zijn ervan overtuigd dat eenvloer niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk moet zijn. Of u nu op zoek bent naar de warmte van parket, de veelzijdigheid van laminaat of de waterbestendigheid van klikvinyl, wij zijn uw vertrouwde partner voor vloerbekleding in Aalst en ruime omgeving (tot zo’n 60 kilometer rond Aalst).

Offerte vloerbekleding

Benieuwd naar het prijskaartje van uw vloer? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. We bezorgen u een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van uw parket, laminaat of klikvinyl.

Contacteer ons

Schilderwerken Dionisie

Met Dionisie Algemene Schilderwerken in Aalst bent u verzekerd van een uitstekend resultaat.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0488 03 18 28
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0689.755.122

Maak een afspraak

De zaakvoerder komt graag vrijblijvend bij u langs om naar uw wensen te luisteren en de benodigde metingen te verrichten.

[email protected]
Parklaan 26/3, 9300 Aalst

Neem contact op

Heeft u nog vragen? Of wilt u een afspraak maken voor een huisbezoek, een bezoek aan uw winkel of bedrijf? Aarzel dan niet om contact op te nemen.