Buitenschilderwerken

Tijd om de buitenkant van uw woning opnieuw te laten stralen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Zo weet u precies hoeveel de buitenschilderwerken kosten.

Contacteer ons

Buitenschilderwerken Oost-Vlaanderen 

Bent u op zoek naar een schilder die al uw buitenschilderwerken in Aalst en omstreken tot in de puntjes verzorgt? Dan is Dionisie Algemene Schilderwerken de geschikte partner met veel vakkennis. Met de juiste verf en techniek zorgen zij voor een perfect eindresultaat. 

Een frisse uitstraling voor uw gevel

Is uw gevel verkleurd en vuil, of wilt u graag een nieuwe tint voor uw buitenmuren? Dionisie Algemene Schilderwerken zal u een geschikte, dampopen verf voorstellen om de buitenkant van uw woning te beschermen tegen weersinvloeden en vochtproblemen te vermijden. Vaak moet de ondergrond eerst worden voorbereid, zoals het verwijderen van loszittende verflagen of het herstellen van gevelvoegen. Voordat de buitenschilderwerken beginnen, moet de gevel namelijk schoon en in goede staat zijn. 

Een lik verf, beits of vernis voor uw buitenschrijnwerk

Dionisie Algemene Schilderwerken kan ook uw houten ramen en buitendeuren schilderen met hoogwaardige, dampopen verfsoorten of behandelen met beits, vernis of olie, zodat ze bestand zijn tegen weer en wind. Daarnaast is dit schildersbedrijf in Aalst ook gespecialiseerd in het verven van tuinhuizen, houten terrassen, tuinafsluitingen, buitentrappen, poorten en carports. Net zoals bij schilderwerken in het interieur werkt Dionisie met kwaliteitsverf van Sigma en Trimetal, maar de klant kan uiteraard ook zijn eigen merk kiezen. Het schildersbedrijf brengt alle benodigde verfbenodigdheden, beschermingsdoeken, afdekmateriaal, borstels, verfrollen, ladders en hoogtewerkers mee.

Vrijblijvende offerte buitenschilderwerk

Tijd om de buitenkant van uw woning opnieuw te laten stralen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Zo weet u precies hoeveel de buitenschilderwerken kosten.

Wilt u nog een stapje verder gaan en ook uw binnenschilderwerken, behangwerken, pleisterwerken en gyprocwerken aan Dionisie Algemene Schilderwerken toevertrouwen? Zelfs uw vloerbekleding nemen we met plezier voor onze rekening! Neem dan beslist contact op of maak meteen vrijblijvend een afspraak!"

Contacteer ons

Schilderwerken Dionisie

Met Dionisie Algemene Schilderwerken in Aalst bent u verzekerd van een uitstekend resultaat.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0488 03 18 28
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0689.755.122

Maak een afspraak

De zaakvoerder komt graag vrijblijvend bij u langs om naar uw wensen te luisteren en de benodigde metingen te verrichten.

[email protected]
Parklaan 26/3, 9300 Aalst

Neem contact op

Heeft u nog vragen? Of wilt u een afspraak maken voor een huisbezoek, een bezoek aan uw winkel of bedrijf? Aarzel dan niet om contact op te nemen.