Binnenschilderwerken

Denkt u eraan om uw schilderwerk in Aalst en ruime omgeving toe te vertrouwen aan een professionele schilder? Dan bent u bij Dionisie Algemene Schilderwerken aan het juiste adres.

Contacteer ons

Binnenschilderwerk Oost-Vlaanderen

Is uw nieuwbouw klaar, maar is het interieur nog niet voorzien van een mooi sfeervol kleurtje? Heeft u een bestaande woning en wilt u met een nieuwe, kleurrijke toets uw interieur een mooie upgrade geven? Saaie witte muren opfleuren met decoratieve schildertechnieken?

Geen eenvoudige klus wanneer u niet over de juiste vaardigheden beschikt. In plaats van zelf met borstel en verfrol aan de slag te gaan, kan u de schilderwerken aan uw muren en plafonds beter toevertrouwen aan een gediplomeerd schilder.

Dionisie Algemene Schilderwerken is zo’n schilder. Hij is bovendien ook gespecialiseerd in behangwerken, dus u kan een muur laten behangen om nadien te overschilderen. Ook een accentwand met een mooi behangpapier geeft uw interieur een extra cachet. Zijn er scheurtjes of beschadigingen op uw muren? Dan kan u op het schildersbedrijf ook rekenen voor pleisterwerken en gyprocwerken. En ook de vloerbekleding kan Dionisie zonder problemen voor zijn rekening nemen.

Professioneel verf- en kleuradvies

Dionisie heeft al heel wat jaartjes ervaring en zal samen met u op zoek gaan naar de juiste verfsoorten en kleuren die bij uw smaak en interieurstijl passen. Er zijn talloze soorten verf om uit te kiezen, elk met hun eigen specifieke eigenschappen. Acrylverf wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt in keukens en badkamers vanwege de waterbestendige eigenschappen. Tegenwoordig is kalkverf populair voor muurschilderingen. Het is een minerale verf die 100% natuurlijk is en een ecologisch alternatief biedt voor synthetische verf. Deze verf geeft uw interieur een authentieke en landelijke uitstraling. Dionisie kan u ook begeleiden bij het maken van de juiste kleurkeuzes met behulp van een kleurenwaaier.

Uw interieur tot in de puntjes verzorgd

Dionisie Algemene Schilderwerken kan ook uw binnendeuren, kasten, raamkozijnen en trappen van een nieuwe verflaag voorzien. Ons schildersbedrijf blijft op de hoogte van de nieuwste schildertechnieken en gebruikt voornamelijk verf van Sigma en Trimetal, twee merken die hun kwaliteit hebben bewezen. Natuurlijk kunt u als klant ook een ander verfmerk kiezen. Ons schildersbedrijf uit Aalst garandeert een perfecte afwerking zonder vlekken, strepen of oneffenheden. De details zijn voor ons van het grootste belang. Na de schilderwerken zullen we uw woning netjes en verzorgd achterlaten.

Vrijblijvende offerte binnenschilderwerk

U wilt graag uw interieur laten schilderen, maar u twijfelt nog vanwege het mogelijke kostenplaatje? Hoeveel kosten een interieur laten schilderen? Neem contact met ons op en we rekenen het geheel vrijblijvend voor u uit.

Wist u dat u bij Dionisie Algemene Schilderwerken ook terecht kunt voor buitenschilderwerk? Vraag nu snel een gratis offerte aan!"

Contacteer ons

Schilderwerken Dionisie

Met Dionisie Algemene Schilderwerken in Aalst bent u verzekerd van een uitstekend resultaat.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0488 03 18 28
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0689.755.122

Maak een afspraak

De zaakvoerder komt graag vrijblijvend bij u langs om naar uw wensen te luisteren en de benodigde metingen te verrichten.

[email protected]
Parklaan 26/3, 9300 Aalst

Neem contact op

Heeft u nog vragen? Of wilt u een afspraak maken voor een huisbezoek, een bezoek aan uw winkel of bedrijf? Aarzel dan niet om contact op te nemen.